10217

Martiniplaza is genomineerd voor beste congreslocatie 2021

Martiniplaza werd vorig jaar uitgeroepen tot 'Beste congreslocatie van het jaar' en is wederom genomineerd voor deze titel voor het jaar 2021. Wie ervandoor gaat met de felbegeerde award is aan het publiek. Stemmen kan tot en met 31 december 2021. Help je ons mee winnen? 

Waarom stemmen op Martiniplaza?

Martiniplaza in Groningen is al vijftig jaar een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen. Van het Erkend Congresbedrijf ontvingen wij het predikaat 4-hamer locatie. Daarmee staan we garant voor optimale kwaliteit. Martiniplaza beschikt over vier plenaire zalen, twee stijlvolle foyers en diverse ruimtes voor sessies en exposities in aparte zalen. Tevens beschikt Martiniplaza over een grote theaterzaal, een topsporthal en een eigen restaurant. Een unieke combinatie. U kunt hier een congres organiseren en ’s avonds een feest of diner geven. Tot slot zorgt de combinatie van de congresfaciliteiten, de horeca in de omgeving en de levendige binnenstad voor een ultiem congresklimaat.

Genomineerden

Bekijk alle genomineerde locaties via https://www.meetingsplatform.nl/awards/meetings/genomineerden/

Procedure

Bij de awards geldt: iedere stem telt. Iedereen mag een stem uitbrengen. 
 

Stem op Martiniplaza

Stemmen kan t/m 31 december 2021 via: 
www.bestecongreslocatie-vanhetjaar.nl 
 

Martiniplaza beste congreslocatie van Nederland 

MartiniPlaza werd in 2020 uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland. Aan alle organisatoren en bezoekers die hebben gestemd, bedankt voor uw stem! Uit de stemmen bleek dat bezoekers en organisatoren erg te spreken zijn over de congresfaciliteiten, horeca, kwaliteit, flexibiliteit en het gastvrije personeel. 

Martiniplaza is genomineerd voor beste congreslocatie 2021
Martiniplaza is genomineerd voor beste congreslocatie 2021

Benieuwd wat Martiniplaza voor jou kan betekenen?

Martiniplaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland voor congressen, beurzen, (bedrijfs)events, theater en topsport. Gelegen aan het Stadspark, goed bereikbaar, met volop parkeerplaatsen én op loopafstand van het station en de binnenstad. Onze multifunctionele locatie is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en publieksevenementen.  

Ontdek de mogelijkheden
Benieuwd wat Martiniplaza voor jou kan betekenen?
Benieuwd wat Martiniplaza voor jou kan betekenen?