11042

Nieuwe samenwerking SMIT&DORLAS en Martiniplaza

7 september 2023 - Martiniplaza is verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met het gerenommeerde koffiebedrijf SMIT&DORLAS. Deze samenwerking komt voort uit onze gezamenlijke passie voor hoogwaardige kwaliteit en innovatie en is gebaseerd op gedeelde kernwaarden. Vanaf 7 september 2023 schenken we vanuit nieuwe koffiemachines koffie van SMIT&DORLAS. 

De aanleiding: Een smakelijke connectie

De aanleiding voor deze samenwerking ligt in de gedeelde visie van Martiniplaza en SMIT&DORLAS om onze bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. Als toonaangevende evenementenlocatie in het Noorden van Nederland, geloven we sterk in het belang van het creëren van een warme en gastvrije ambiance voor onze gasten. Hierin speelt de kwaliteit van onze culinaire diensten een cruciale rol. SMIT&DORLAS, met hun rijke traditie van ambachtelijke koffiebranding en aandacht voor duurzaamheid, sluit naadloos aan op onze wensen en behoeften. En ook de cijfers liegen er niet om. Na een uitgebreide proefsessie door personeel en bezoekers kwam SMIT&DORLAS het beste naar voren uit de enquête. 

De aanleiding: Een smakelijke connectie
De aanleiding: Een smakelijke connectie

Een verfijnde culinaire ervaring

Dankzij deze samenwerking kunnen we onze bezoekers een verfijnde culinaire ervaring bieden. SMIT&DORLAS zal hun uitgebreide expertise en premium koffieproducten inzetten om ons horeca-aanbod te verrijken. Van evenementen en conferenties tot theatervoorstellingen en concerten, onze bezoekers kunnen nu genieten van de heerlijkste koffievariaties die met liefde zijn bereid. Daarnaast zal deze samenwerking ons in staat stellen om gezamenlijk nieuwe, creatieve concepten te ontwikkelen en te implementeren, waarbij we innovatieve koffiebelevingen kunnen integreren in diverse evenementen.

Een verfijnde culinaire ervaring
Een verfijnde culinaire ervaring

100% gecertificeerde koffie

Martiniplaza houdt graag grip op en inzicht in de keten van hun producten. De zoektocht naar echt goede, duurzame koffie leidde Martiniplaza naar SMIT&DORLAS. Alle melanges zijn Rainforest Alliance, Fairtrade Max Havelaar of Biologisch gecertificeerd. 

100% gecertificeerde koffie
100% gecertificeerde koffie

Proef zelf

We kijken ernaar uit om deze smakelijke reis met SMIT&DORLAS aan te gaan en onze bezoekers te laten genieten van een kop koffie die net zo bijzonder is als de evenementen die hier plaatsvinden.

Proef zelf
Proef zelf