11574

18 januari 2024 - Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze samenwerking met het H.N. Werkman Stadslyceum hebben verlengd voor maar liefst drie jaar!

Dansuitvoering op het podium

Al meer dan 10 jaar presenteert het Stadslyceum met hun leerlingen dansvoorstellingen in Martiniplaza. Voor veel leerlingen is dit hun eerste kennismaking met dansen voor een groot publiek. Ouders, medeleerlingen en collega’s juichen enthousiast toe terwijl de leerlingen vol energie en passie hun dansuitvoering op het podium presenteren.

Waardevol onderdeel van school 

Het is een bijzondere ervaring waarbij de leerlingen niet alleen dansen, maar ook groeien in zelfexpressie, samenwerking en zelfvertrouwen, waardoor deze gelegenheid een waardevol onderdeel van hun schoolervaring wordt. De school is uniek in het noorden van het land in het aanbieden van het examenvak Kunst Dans. Alle leerlingen die voor het vak kiezen, staan dus ook de komende jaren op het podium van Martiniplaza!

Jonge talenten 

Namens Martiniplaza bedanken we het H.N. Werkman Stadslyceum om te kiezen voor Martiniplaza. We zijn er trots op dat wij als evenementenlocatie deze jonge talenten een podium kunnen en mogen geven.