Stichtingsdag Primenius

Stichtingsdag Primenius

Geslaagde stichtingsdag

11 december 2023 - Stichting Primenius organiseerde 12 oktober 2023 een stichtingsdag in Martiniplaza Groningen. Het was een geslaagde avond waarbij meer dan 400 collega's van kindcentra, scholen en kinderopvanglocaties bij elkaar kwamen voor een inspirerende avond. 

Taal verbindt

Het centrale thema van deze bijzondere dag was 'Taal verbindt', waarbij de kracht van taal werd belicht als een verbindend element. De theaterzaal diende als het podium voor plenaire presentaties die niet alleen informatief waren, maar ook de nodige inspiratie boden aan alle aanwezigen. Een bijzondere toevoeging aan de avond was het optreden van de getalenteerde Typhoon, die met zijn aanwezigheid en artistieke bijdrage een extra dimensie gaf aan de betekenis van de dag.

Side-events 

Naast de plenaire sessies bood de theaterfoyer een bruisende omgeving met diverse side-events. Deelnemers konden deelnemen aan boeiende workshops, genieten van demonstraties die de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs belichtten, zich laten meevoeren door muzikale vertellingen en informatie vergaren bij informatiestands die verspreid stonden in de foyer. Deze veelzijdige invulling zorgde ervoor dat de Stichtingsdag niet alleen informatief was, maar ook interactief en verrijkend voor alle aanwezigen.

Kirsten Sanders-Wiegman, Bestuursondersteuner bij Stichting Primenius: 

‘’Wat een fijne plek voor onze Stichtingsdag! Alle nodige voorzieningen waren tot in de puntjes verzorgd. Van technische apparatuur tot comfortabele stoelen, alles was op topniveau. De professionele ondersteuning van het theaterpersoneel zorgde ervoor dat onze presentaties soepel verliepen, zonder enige technische problemen. De catering was top en ruim voldoende, met een verscheidenheid aan smakelijke gerechten. De perfecte combinatie van professionele zakelijke service en de magie van het theater.''

Jouw evenement of (bedrijfs)feest in Martiniplaza Groningen?

Wij helpen graag! Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak en ervaar zelf de mogelijkheden van onze evenementenlocatie Martiniplaza Groningen. 

Direct contact
Jouw evenement of (bedrijfs)feest in Martiniplaza Groningen?
Jouw evenement of (bedrijfs)feest in Martiniplaza Groningen?