11441

Martiniplaza 2023: Een jaar van cultuur, business en onvergetelijke belevenissen

De feestdagen staan voor de deur en het einde van 2023 is in zicht. We hebben dit jaar weer prachtige hoogtepunten meegemaakt en daar blikken we graag nog even op terug. Van culturele evenementen tot zakelijke mijlpalen, neem samen met ons een kijkje in het jaar 2023 van Martiniplaza. 

Musical, familievoorstellingen en concerten

Op het gebied van theater en muziek bood Martiniplaza een rijke variëteit. Van het meeslepende drama van Les Misérables tot de bruisende energie van Grease. Het theater verwelkomde ook de muzikale voorstelling Mozarts Zauberflöte en er waren concerten van Suzan & Freek, Di-rect met residentie orkest, 3J's, Dennis van Aarssen, Jan Smit en een eerbetoon aan Queen in Queen the Music. The Analogues brachten de nostalgische melodieën van The Beatles, ABBA the Music liet het publiek genieten van de tijdloze hits van ABBA. Familievoorstellingen, waaronder Assepoester de Musical, De Winter Gruffalo en Kruimeltje de Familiemusical, brachten tijdloze verhalen tot leven, terwijl dansliefhebbers werden betoverd door Het Zwanenmeer, Masterpieces ballet en Message in a Bottle.

Musical, familievoorstellingen en concerten
Musical, familievoorstellingen en concerten

Tranen gelachen

Voor liefhebbers van humor en cabaret waren er optredens van Tafkal en de onnavolgbare Tineke Schouten. Koefnoen bracht het publiek in de lach met scherpe en komische sketches en Roué Verveer bracht een hartverwarmende kerstshow. 

Tranen gelachen
Tranen gelachen

Veelzijdige evenementenlocatie

Afgelopen jaar boden we ruimte aan een breed scala van evenementen. Autosalon van het Noorden, dancefestival Free Your Mind en zakelijke beurs Promotiedagen trokken meer bezoekers dan ooit tevoren. Eigen producties zoals Huisje Boompje Baby en het Mega Indoor Springkussenfestival brachten gezinsplezier, terwijl de Stadjersmarkt en Platenbeurs op zondagen voor snuffelplezier zorgden. Tech to the Future en het Stoffenspektakel boden een mix van educatie en plezier. In onze topsporthal keerde het internationale tennisspektakel Davis Cup na 10 jaar terug naar Martiniplaza. Basketbalploeg Donar en Volleybalclub Nova Tech Lycurgus versterkten onze veelzijdigheid als thuisbasis voor sportevenementen. 

Veelzijdige evenementenlocatie
Veelzijdige evenementenlocatie

Upgrade en verbouwingen

Onze faciliteiten werden veelvuldig gebruikt voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en product presentaties. De modernisering van onze vergaderzalen maakt Martiniplaza tot een ideale plek voor zakelijke ontmoetingen en strategische bijeenkomsten. Daarnaast wordt het restaurant geüpgraded. Met de transformatie naar een brasserie opent zich een wereld van mogelijkheden voor een nog breder scala aan evenementen. Naast een andere indeling en moderne inrichting wordt de ruimte voorzien van een nieuwe bar en een podium. Daarnaast wordt de brasserie toegankelijk gemaakt vanuit de Middenhal. De perfecte ambiance voor bijeenkomsten zoals borrels, recepties, feesten en diners. En wist u dat onze Brasserie ook te bezoeken is voor een lunch of diner voorafgaand, tijdens of na een event of voorstelling? 

Upgrade en verbouwingen
Upgrade en verbouwingen

Dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten

Als gastheer voor het grootste congres van Nederland voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het Nationaal Deltacongres, bewees Martiniplaza zich als dé locatie voor grote congressen. Daarnaast werden we uitgeroepen tot 'Beste congreslocatie van Noord-Nederland' en strijden we voor de nationale titel. Stemmen kan nog steeds via deze link.

Dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten
Dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten

Hoogste beoordeling culturele instelling in Groningen

Martiniplaza heeft sterk ingezet op samenwerkingen met zowel lokale als (inter)nationale partners. Door krachten te bundelen kon Martiniplaza een nog rijkere culturele en zakelijke ervaring bieden. Deze inzet is niet onopgemerkt gebleven. We zijn er trots op dat Martiniplaza op plaats 2 staat in de top 10 van hoogst beoordeelde culturele instellingen in Groningen. 

Hoogste beoordeling culturele instelling in Groningen
Hoogste beoordeling culturele instelling in Groningen

Martiniplaza wenst je fijne feestdagen!