Darts in Martiniplaza

Darts in Martiniplaza

Beste heer/mevrouw

We zijn verheugd dat jullie overwegen om jullie volgende dartsevenement te organiseren, en we willen graag de mogelijkheid benutten om jullie te laten kennismaken met de gastvrijheid van Martiniplaza als jullie locatiekeuze.

Martiniplaza, gelegen in Groningen, heeft zich keer op keer bewezen als de ultieme bestemming voor evenementen van allerlei aard, en wij geloven dat onze locatie perfect past bij jullie dartsevenement.

Als jullie overwegen om jullie pijlen te richten op Martiniplaza, kunnen jullie rekenen op een topervaring die wordt ondersteund door een toegewijd team dat jullie elke stap van de weg zal bijstaan. Met onze faciliteiten en veelzijdige ruimtes, kunnen we de perfecte setting creëren voor een onvergetelijk dartsevenement. De levendige energie en de warme ontvangst van Groningen zorgen ervoor dat jullie deelnemers zich meteen thuis zullen voelen, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op het leveren van hun beste prestaties op het dartbord.

Martiniplaza heeft al vele succesvolle dartsevenementen mogen verwelkomen, waarbij de passie voor darts en de opwinding van de competitie samenkomen in een fantastische ervaring. Zo organiseerden we in 207 Vindicat Masters of Darts en in 2020 Kings of Darts. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan deze historische momenten en we zijn vastbesloten om ook jullie evenement tot een succes te maken.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om te zien hoe we jullie visie werkelijkheid laten worden.

Met vriendelijke groet,

Irene van der Velde en Bert Janssen

Sfeerimpressie

Contactformulier