Menukaart najaar
september t/m november 2024
Voorgerechten
Broodplankje - boerenboter van ‘De Zuivelmand’ uit Blijham | aioli van ‘De Vampier’ uit Groningen | kruidenboter | eullie uut Grunn (7,50)
Kerriesoep - bospaddenstoel | kokosroom | bosui (6,50)
Gebrande tomaat (v) - fetacrème | kruidenolie | kaaskletskop uit Blijham (9,50)
Proeverij van eend - klassiek gerookte eendenborst van de polderboerderij | rillettes van eend met rode bieten gelei | toast | rode uien chutney (10,50)
Carpaccio van tonijn - zeegroenten uit Termunten | sesamkoekje | Oosterse dressing | Kimchi mayonaise (10,50)
Hoofdgerechten
Parelhoenfilet - risotto | gebakken koningszwam | truffeljus
Zalmforel van de Big Green Egg - groene asperges | aardappelmousseline | schaaldierenjus (26.50)
Tempeh Saté (v) - wilde rijst | pindasaus | gemarineerde komkommer (22.50)
Chefs Special - wisselend gerecht van het seizoen (22,50)
Bijgerechten - aardappelgerecht | salade van het seizoen (4,00)
Nagerechten
Wentelteefje - suikerbrood | kersensorbet | warme kersen | room (8,50)
Brownie (vegan) - fudge-ijs | room (8,50)
Omelet Sibérienne - vanille-ijs | cake | Italiaans schuim (9,50)
