Menukaart najaar

september t/m november 2024
Menukaart najaar

Voorgerechten

Broodplankje - boerenboter van ‘De Zuivelmand’ uit Blijham |  aioli van ‘De Vampier’ uit Groningen | kruidenboter | eullie uut Grunn (7,50)

Kerriesoep - bospaddenstoel | kokosroom | bosui  (6,50)

Gebrande tomaat (v) - fetacrème | kruidenolie | kaaskletskop uit Blijham  (9,50)

Proeverij van eend - klassiek gerookte eendenborst van de polderboerderij | rillettes van eend met rode bieten gelei | toast | rode uien chutney  (10,50)

Carpaccio van tonijn - zeegroenten uit Termunten | sesamkoekje | Oosterse dressing | Kimchi mayonaise  (10,50)

Hoofdgerechten

Parelhoenfilet - risotto | gebakken koningszwam | truffeljus  

Zalmforel van de Big Green Egg - groene asperges | aardappelmousseline | schaaldierenjus  (26.50)   

Tempeh Saté (v) - wilde rijst | pindasaus | gemarineerde komkommer  (22.50)

Chefs Special  - wisselend gerecht van het seizoen  (22,50)

Bijgerechten - aardappelgerecht | salade van het seizoen (4,00)

Nagerechten

Wentelteefje  - suikerbrood | kersensorbet | warme kersen | room  (8,50)

Brownie (vegan)  - fudge-ijs | room  (8,50)

Omelet Sibérienne   - vanille-ijs | cake | Italiaans schuim  (9,50)