Autosalon van het Noorden

04 oktober - 06 oktober
Autosalon van het Noorden

Diverse dealers uit het Noorden van het land presenteren hier hun paradepaardjes. Het mooiste van het mooiste verdient een plaats op de vele stands op de Autosalon. Maar ook tref je verschillende aanbieders van detailing producten, verzekeringen en de nieuwste gadges. Het is niet alleen auto’s, waar het om draait tijdens de Autosalon van het Noorden. Ook fashion en lifestyle maken onderdeel uit van het concept. 

Showcars

Het belangrijkste onderdeel van de Autosalon van het Noorden is de bijzondere selectie showauto’s uit privécollecties en merkendealers. Je kunt je vergapen aan de tientallen exclusieve auto’s en supercars, van Bugatti Chiron tot Audi RS6 en van Lamborghini Aventador SVJ tot BMW M6.

Deze productie is een samenwerking tussen 402 Automotive - marktleider op het gebied van automotive events - en Sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van exclusief bezit. Beide partijen bundelen de krachten op verzoek van aanbieders van exclusieve auto's, eigenaren van exclusieve auto's en duizenden autofans uit de Noordelijke provincies.

Car Catwalk

Martiniplaza is uniek door de verschillende hallen met elk een eigen karakter. In een van de grootste hallen kun je genieten van de mooiste bolides op de Car Catwalk. Elke exclusieve auto heeft zijn eigen verhaal en jij kunt genieten van het geluid van de auto en natuurlijk alle ins en outs.

Praktische informatie

Datum: vr 4 okt t/m zo 6 okt
Entree: Toegang 1 persoon (vanaf 13 jaar) tot 1 van de dagen van het evenement is 15 euro. Toegang 1 kind (6 t/m 12 jaar) tot 1 van de evenement dagen is 7,50 euro.
Betalen: Online via onderstaande link

Tickets

Aftermovie 2023

Ook interessant

Show / Entertainment Event

Holiday On Ice - NO LIMITS

06 december - 08 december
Holiday On Ice - NO LIMITS
Musical Theater

Onze Jordaan

28 november
Onze Jordaan
Musical Theater

SIX - de internationale sensatie

30 oktober - 03 november
SIX - de internationale sensatie