Reserveer nu je tickets

Davis Cup Qualifiers: TeamNL - Zwitserland

Davis Cup Qualifiers: TeamNL - Zwitserland

In Malaga heeft voorafgaand aan de finale van de Davis Cup 2023 de loting voor de Davis Cup Qualifiers 2024 plaatsgevonden. Nederland werd gekoppeld aan Zwitserland. 

Het TeamNL Davis Cupteam speelt op 2 en 3 februari thuis en mag naast de locatie ook de ondergrond bepalen. De wedstrijd wordt gespeeld in Martiniplaza in Groningen, de ticketverkoop is inmiddels gestart.  

‘Geweldige Oranjesfeer'

Captain Paul Haarhuis over de loting. ‘Zwitserland is wel een pittige tegenstander, maar een mooi tennisland met rijke tennishistorie. Met Wawrinka, Stricker en Huesler hebben ze een goed team. Het is heel fijn dat we thuis spelen. Vorig jaar in Groningen was er een geweldige Oranjesfeer. De support van de fans is in deze landencompetitie heel belangrijk. We gaan er vol voor en zullen er alles aan doen om ons weer te plaatsen voor de groepsfase van de Davis Cup Finals.’

Het TeamNL Davis Cupteam wist zich dit jaar in Split door de groepsfase van de Davis Cup Finals te slaan na winst op Finland en de Verenigde Staten. In de kwartfinale stopte Italië afgelopen donderdag de zegereeks van Oranje. Het team heeft opnieuw aangetoond met de wereldtop mee te kunnen.

Qualifiers

Spanje en Groot-Brittannië hebben een wildcard gekregen en zijn net als de finalisten van dit jaar, Australië en Italië, verzekerd van een plek in de groepsfase van de Davis Cup Finals in september volgend jaar.

VIP arrangement 

Bezoek samen met relaties Davis Cup in stijl. Maak gebruik van het exclusieve Davis Cup VIP arrangement. 

• Toegang tot premium zitplaatsen
• Toegang tot de topsportlounge
• Inclusief drankjes, lunch, diner en parkeren
• Tennis talks

Bekijk het volledige VIP arrangement

Data

Vrijdag 2 februari, 14.00 uur
Zaterdag 3 februari, 13.00 uur 

Parkeren 

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de Drafbaan (parkeerkaart kost 8,- navigeren op Concourslaan 17, Groningen). Als je kiest voor parkeren bij de Drafbaan, zullen loopborden je de weg wijzen naar Martiniplaza. Volg de verwijsborden om op de Drafbaan te parkeren. 

Tickets

Bestel je tickets via onderstaande knop. 

Tickets

Ook interessant

Musical Theater

Mamma Mia!

20 maart - 24 maart
Mamma Mia!
Musical Theater

De Man van La Mancha

28 februari - 03 maart
De Man van La Mancha
Musical Theater

Je, Anne - gebaseerd op het dagboek van Anne Frank

11 mei
Je, Anne - gebaseerd op het dagboek van Anne Frank