Fien en Teun

04 mei
Fien en Teun

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren! Na al hun avonturen op onder meer TV en in de bioscoop zullen Fien en Teun er tijdens deze spiksplinternieuwe familievoorstelling weer een écht Hollands feestje van maken.

Datum
Aanvang
Prijs
za 04 mei
15:00
€ 25,20

Inclusief (eventuele) toeslagen

Bonte avond

Wanneer Sem, het neefje van Fien en Teun, op de boerderij komt logeren, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun en Sem hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow?

Boerderij Experience 

Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Duur voorstelling 
15.00 – 15.55 uur
Geen pauze

Leeftijd: 2+

Ook interessant

Dans Theater

Dansers van Wanda Kuiper Ballet

07 juni - 08 juni
Dansers van Wanda Kuiper Ballet
Familie Theater

Juf Roos - een partijtje voor Gijs

20 mei
Juf Roos - een partijtje voor Gijs
Familie Theater

Peppa Pig Live!

09 juni
Peppa Pig Live!