Poké-Con la Plaza

30 maart
Poké-Con la Plaza

'Gotta catch em all' tijdens de Poké-Con beurs in Martiniplaza!

Na een succesvolle eerste editie in 2023 wordt zaterdag 30 maart 2024 de tweede editie van Poké-con georganiseerd. Verzamelaars, trainers en fans komen samen om te ruilen, te ‘vechten’ en hun passie voor Pokémon te delen. Tafels en stands zijn overladen met kleurrijke Pokémon-kaarten, knuffels, spelletjes en andere merchandise. Klaar om te worden verhandeld.

Gamehall en bioscoop

Stap de gamehall in en neem deel aan uitdagende Pokémon-gevechten tegen andere trainers, of breng een bezoek aan de ruilarea waar je zeldzame Pokémon-items kunt vinden. Wil je even ontspannen? Breng dan een bezoek aan de bioscoopzone om te genieten van Pokémon-gerelateerde films en afleveringen.

Beleef een dag vol onvergetelijke avonturen op Poké-Con!

Voor de jongere Pokémon-fans hebben we ook een speciale verrassing: een springkussen waar ze zich kunnen uitleven. Kortom, er is voor iedereen iets te doen en te beleven op de Poké-Con beurs! Mis dit geweldige evenement niet en kom naar Martiniplaza op 30 maart om de magie van Pokémon te ervaren.

Nieuw op Poké-Con! Pre-Grading

Wil je weten hoe jouw Pokémon-kaart wordt beoordeeld door PSA, Beckett, CGC of SCG? Maak gebruik van de Pre-Grading Service! Laat je kaart graden op verschillende punten, en ontvang een indicatie van het uiteindelijke grading cijfer. 

Standhouders 

Wilt u deelnemen als standhouder op deze beurs? Dan kunt u contact opnemen met de organisatie van Poké-Con via oonktaya@gmail.com

Praktische informatie

Datum: zaterdag 30 maart 
Tijd: 11.00 - 16.00 uur
Entree: 

  • Kinderen van 0 tot 4 jaar: gratis
  • 5 t/m 15 jaar : 5,-  
  • Vanaf 16 jaar: 8,- 

Tickets en tijden

Datum
Aanvang
Prijs
za 30 mrt.
11:00
€ 8,00

Inclusief (eventuele) toeslagen

Ook interessant

Muziek Theater

Pink Floyd Project - Dark side of the Moon

06 april
Pink Floyd Project - Dark side of the Moon
Muziek Event

Racoon tour

20 april
Racoon tour
Cabaret Theater

Tafkal - The artists formerly known as Lama's

17 mei - 18 mei
Tafkal - The artists formerly known as Lama's