Racoon tour

20 april
Racoon tour

Racoon gaat op tour langs de grote zalen in Nederland waarbij Martiniplaza niet mag ontbreken! Met een mix van de grote hits en nieuwe muziek hebben de heren een spetterede show in petto. De kaartverkoop start vrijdag 13 oktober om 12.00 uur. 

Racoon is blij om weer een nieuwe tour aan te kondigen, waar de grote hits en de nieuwe songs elkaar zullen afwisselen. "Heel veel zin om komend voorjaar weer op tour te gaan, deze keer met veel nieuwe liedjes. We kijken er naar uit je daar te zien!", aldus zanger Bart van der Weide.

Nieuwe Engelstalige muziek

De nieuwe tour gaat gepaard met nieuwe muziek: in het voorjaar van 2024 brengt Racoon een nieuw Engelstalig album uit. De eerste single van dit nieuwe album, genaamd ‘Nickel For Goodbye’, werd onlangs uitgebracht en beklimt momenteel de hitlijsten.

De Zeeuwse band

Racoon is bekend van grote hits als ‘Het Is Al Laat Toch’, ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘De Echte Vent’. Ze hebben op dit moment de nieuwe single ‘Nickel For Goodbye’ uit, een voorloper van het nieuwe Engelstalige album wat komend jaar uitkomt. De Zeeuwse band won de Popprijs en is intussen goed voor drie Edisons. 

Praktische informatie

Datum: zaterdag 20 april 2024
Tijd: 19.00 - 22.30 uur
Betalen: Binnen Martiniplaza is het uitsluitend mogelijk om met pinpas (cashless) te betalen.

De ticketverkoop verloopt volledig via Guts

Boek tickets

Ook interessant

Muziek Theater

Pink Floyd Project - Dark side of the Moon

06 april
Pink Floyd Project - Dark side of the Moon
Muziek Theater

The Story of the Cats

10 mei
The Story of the Cats
Musical Theater

De Man van La Mancha

28 februari - 03 maart
De Man van La Mancha