Reis Event Groningen

26 oktober - 27 oktober
Reis Event Groningen

Ontdek de wereld op één plek!

Stap binnen bij de gloednieuwe reisbeurs en laat je inspireren door een overvloed aan bestemmingen, ervaringen en avonturen. Ontmoet gepassioneerde reizigers, bekijk adembenemende presentaties en geniet van boeiende films die je meenemen naar de mooiste plekken op aarde. Van droomachtige cruisevakanties tot verre reizen naar de betoverende plekjes van Europa, hier vind je alles wat je nodig hebt om je volgende reis te plannen!

Wat is er te doen?

Welke reis ga jij maken? Bij het Reisevent Groningen kan je je droomreis op maat samenstellen, samen met de hulp van reisspecialisten. Je ontvangt bij de entree een exclusieve goodiebag met het nieuwste TRAVELBOOK magazine, met alle bestemmingen en bijpassende aanbieders, waar meer dan 200 verre bestemmingen aanwezig zijn. Neem ook je kinderen mee, zij mogen gratis naar binnen!

Speciale landenshows

Elke 30 minuten worden er landenshows verzorgd door ervaren reisspecialisten, die de reizen zelf hebben gemaakt. Rondreis in een camper door bijvoorbeeld Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland? Er is zelfs een prachtige Amerikaanse camper die je van binnen en van buiten kunt bekijken! 

Praktische informatie

Datum: vr 26 en za 27 oktober 
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Meer info en tickets: Reis Event Groningen - Reis Events (reis-events.nl)
 

Meer info

Ook interessant

Beurs

Autosalon van het Noorden

04 oktober - 06 oktober
Autosalon van het Noorden
Familie Festival Event

Mega Indoor Springkussen Festival

26 oktober - 29 oktober
Mega Indoor Springkussen Festival
Musical Theater

SIX - de internationale sensatie

30 oktober - 03 november
SIX - de internationale sensatie