Algemene informatie offerte Martiniplaza

Horeca
Martiniplaza heeft het exclusieve recht tot horeca-exploitatie (externe catering is niet mogelijk). Wij factureren op basis van een vooraf afgegeven garantieaantal, welke wij uiterlijk vijf werkdagen van tevoren ontvangen. Dranken worden gefactureerd op basis van verbruik.

Contactpersoon
De eventmanager van Martiniplaza is vooraf, tijdens en na afloop van uw evenement uw contactpersoon.

Techniek
Samen met u maakt Martiniplaza graag concrete plannen, door inzet van juiste technische middelen, gespecialiseerde partners en vooruitstrevende support. Voor het inpluggen van apparatuur van derden op onze installaties, vragen wij in principe een vergoeding aan de huurder.

Rigging 
Het installeren van takelpunten en takels in ons plafond, dient door Martiniplaza en volgens gestelde veiligheidsvoorschriften plaats te vinden. Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden en tarieven. MartiniPlaza zal te allen tijde voor goedkeuring een eindcontrole op de installatie uitvoeren.

Internet
In het hele gebouw is draadloos internet beschikbaar, bestemd voor algemeen gebruik. Hier kan gratis gebruik van worden gemaakt. Deze voorziening biedt geen garantie voor intensief gebruik. Een vaste internetaansluiting en/of een specifiek voor u ingericht draadloos netwerk is mogelijk als maatwerk.

Schoonmaak en hygiëne
Deze offerte is inclusief standaard schoonmaakwerkzaamheden.

Parkeren
Tegenover de hoofdingang van Martiniplaza is een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Het parkeertarief bedraagt € 2,50 per uur, met een maximum van € 17,50 per dag p.p. (inclusief BTW). Het is mogelijk om het parkeren voor uw gasten te regelen via Martiniplaza. Wij hanteren hiervoor een uitkooptarief van € 9,50 p.p. (exclusief BTW) per dag. 

Communicatie en marketing
Heeft u hulp nodig bij de communicatie en marketing van uw evenement? Of wilt u meer zichtbaarheid creëren? Martiniplaza heeft diverse mogelijkheden en ondersteunt en adviseert u graag. Samen met u ontwikkelen we een communicatieplan en verzorgen we vorm en inhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. We helpen u graag.

Energieheffing
Vanwege prijsstijgingen zijn wij genoodzaakt het energieverbruik (gas/elektriciteit) bij grootschalige evenementen aan de organisaties door te berekenen, tegen de dan geldende tarieven. Dit betreft in de meeste gevallen, evenementen die in de Borgmanhal, Expo 1 en/of Middenhal plaatsvinden.