Audiodescriptie

Om het theater voor iedereen toegankelijk te maken is het bij een aantal voorstellingen mogelijk om gebruik te maken van live audiodescriptie. Hierdoor kunnen ook mensen met een visuele beperking optimaal genieten van de voorstelling. 

Een blindentolk beschrijft via een draadloze koptelefoon wat zich op het toneel afspeelt. Voorafgaand aan de voorstelling geeft de blindentolk uitleg over het decor en kostuums en is er een meet & feel inleiding.  

Wanneer je vragen hebt of met een blindengeleidenhond wilt komen kun je contact opnemen met onze reserveerlijn op 050 5222 777.

10325
10325

Op zondagmiddag 25 februari kun je tijdens de middagvoorstelling van De man van La Mancha via een draadloze koptelefoon luisteren naar live audiodescriptie. 

Bij je ticketkeuze op zondag 25 februari kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de blindentolk. Dit in verband met het reserveren van de speciale audioapparatuur. 

Meer over de musical
10795
10795

Op zaterdagmiddag 1 juni kun je tijdens de middagvoorstelling van Jesus Christ Superstar via een draadloze koptelefoon luisteren naar live audiodescriptie. 

Bij je ticketkeuze op zaterdag 1 juni kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de blindentolk. Dit in verband met het reserveren van de speciale audioapparatuur. 

Meer over de musical
10913
10913