EBF Conference

Grootste tweedaagse conferentie van Nederland voor studenten
EBF Conference

24-10-2023 - Op 5 en 6 oktober 2023 was de EBF Conference, dé plek waar studenten en bedrijfsleven samenkomen om kennis en inspiratie op te doen over actuele thema’s. Het congres biedt met relevante keynotes, interactieve masterclasses en workshops een boeiend programma, voor studenten, academici en bedrijfsdeelnemers.

Thema

De 15e editie van het Engelstalige congres heeft dit jaar als thema: The Art of Adapting: Achieving Success in a World of Disruption.  Op College Day werd ingegaan op het subthema: The Power of the Employee, waar zowel werkgever als werknemer moeten leren omgaan met krapte op de arbeidsmarkt en het behouden van individueel talent.

Op Conference Day werden ook de overige subthema’s behandeld: Managing Strategic Dualities, Satisfying Global Stakeholders in a Polarising World en Navigating the New Landscape of Money. Deze subthema’s raken onderwerpen als belangenverstrengeling, polarisatie, en digitalisatie aan.

Thema
Thema

Sprekers

De EBF Conference heeft ieder jaar succesvolle sprekers uit het bedrijfsleven. Dit jaar spraken Dolf van den Brink (CEO Heineken), Agnes Koops-Aukes (CEO PwC-NL), Dominique Hermans (Chief Executive Northern Randstad) en vele anderen. Voor partners en deelnemers biedt dit zakelijke evenement goede netwerkmogelijkheden, verdieping van kennis over actuele onderwerpen en de kans om unieke sprekes te beluisteren.

Sprekers
Sprekers

Aftermovie EBF Conference Martiniplaza