Martiniplaza opent nieuwe Brasserie

Martiniplaza opent nieuwe Brasserie

Vrijdagavond 1 maart vond de officiële opening plaats van de nieuwe Brasserie in Martiniplaza. De openingshandeling werd uitgevoerd door Burgemeester Koen Schuiling en Willem de Kok, directeur van Martiniplaza. 

Spoken word artist Myron Hamming maakte een speciaal geschreven voordracht voor Martiniplaza en droeg deze ook voor. 

‘’Binnen deze muren tussen verwachting en beleving, 
op een avond die de adem inhoudt, 
raak je de dingen aan waar je buiten niet bij kan, 
tussen traan of schaterlach in zalen vol zielen 
glurend over de schutting van stukjes leven, 
een verhaal dat zich steeds weer ontvouwt 

en je grijpt om nooit meer los te laten''

Moderne Brasserie
Het restaurant in Martiniplaza heeft een complete transformatie ondergaan en heropent nu als een eigentijdse brasserie. De naam werd feestelijk onthuld tijdens de opening: BRASSERIE LOEKS! Na de onthulling werden de gasten uitgenodigd om plaats te nemen in de brasserie, waar ze konden genieten van smaakvolle drankjes en hapjes. Tijdens het dessert verscheen Dragan Bakema, een van de hoofdrolspelers van "De man van La Mancha" en nodigde de aanwezigen uit om het theater te bezoeken en te genieten van de voorstelling “De Man van La Mancha”. Deze voorstelling vond plaats van 17 februari tot 3 maart in Martiniplaza Theater. 

Over Brasserie Loeks
Brasserie Loeks is een moderne Brasserie met een warme, gezellige en informele sfeer. Brasserie Loeks biedt een veelzijdige en smaakvolle ervaring, geschikt voor diverse gelegenheden. Geopend voorafgaand aan theatervoorstellingen en sportwedstrijden. De Brasserie kan ook worden gebruikt voor personeelsfeesten, bedrijfsbijeenkomsten of andere (zakelijke) evenementen

Kortom, Brasserie Loeks is de perfecte locatie voor elke gelegenheid.

Zien we jou ook binnenkort in Brasserie Loeks?

Bekijk de menukaart

Wil je meer weten over onze Brasserie?

Wij helpen graag! Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak en ervaar zelf de vele mogelijkheden van onze Brasserie. 

Wil je meer weten over onze Brasserie?
Wil je meer weten over onze Brasserie?

Contactformulier