Gewonnen

Gewonnen

Martiniplaza wint publieksprijs MEETINGS® Awards

Beste congreslocatie van Noord-Nederland

20-11-2023 | Alle stemmen die uitgebracht zijn tot en met 15 november 2023 zijn geteld en daarmee zijn de tussenstand én de regiowinnaars bekend. Met enorme trots delen we het geweldige nieuws dat Martiniplaza de regionale verkiezing heeft gewonnen als ‘Beste Congreslocatie van de regio’. Daarnaast kunnen we delen dat Martiniplaza de nationale ranglijst heeft veroverend en nu op een indrukwekkende tweede plaats staat in het hele land. Deze prestatie is niet alleen een erkenning van de fysieke ruimte van Martiniplaza, maar ook van het onvermoeibare werk en de toewijding van ons team.

Bedankt voor jouw stem

Onze oprechte dank gaat uit naar allen die hun stem hebben uitgebracht en zo hun steun hebben betuigd. Het is dankzij jullie vertrouwen dat we deze prestigieuze titel hebben mogen ontvangen. 

De strijd voor de landelijke titel is nog niet gestreden. Tot en met 31 december 2023 gaan we de strijd aan voor de landelijke titel. Als je nog niet hebt gestemd, kun je dat nog steeds doen via onderstaande link. 

Stemmen
Bedankt voor jouw stem
Bedankt voor jouw stem

MEETINGS® Awards

De MEETINGS® Awards zijn publieksprijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven. Het zijn de prijzen voor de beste meeting- en eventlocaties en worden in vier categorieën (vergader/congres/evenement/trainingslocatie) uitgereikt tijdens het jaarlijke MEETINGS BUSINESS EVENT. De organisatie is in handen van het eerste en grootste vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS. 

Meer over de uitslag
MEETINGS® Awards
MEETINGS® Awards