Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland 2024

Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland 2024

Proosten op een gezond en kansrijk jaar

15 januari 2024 - Op woensdag 10 januari 2024 kwamen ruim 700 deelnemers samen op de grootste Nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Noord-Nederland. 

Proosten op een gezond en kansrijk jaar 

Martiniplaza werd voor één avond omgetoverd tot het grootste café van de regio, waar ondernemers gezamenlijk proostten op een gezond en kansrijk nieuw jaar. De avond bood meer dan alleen feestelijke toostmomenten; er werd een pubquiz gespeeld en het was een waardevolle gelegenheid voor inspirerende gesprekken en om te netwerken. Voor de zesde keer werd de Langman Prijs uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie. 

Langman Prijs 

De afdeling kindergeneeskunde van het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen heeft de Langman Prijs 2023 gewonnen. De organisator van deze nieuwjaarsreceptie, Stichting Noord-Nederland&, kent deze prijs jaarlijks toe aan een persoon of instantie die grenzeloos denkt, handelt, bestuurt, onderneemt en daarmee impulsen geeft aan de noordelijke opinievorming en/ of economische ontwikkeling. De afdeling kindergeneeskunde van het Beatrix Kinderziekenhuis heeft de prijs gewonnen, omdat zij volgens de jury, Noord-Nederland in korte tijd heeft weten te mobiliseren om richting ‘Den Haag’ één front te vormen en duidelijk te maken dat iedere regio telt. Zéker die in Noord-Nederland”. Ze refereert daarmee aan de actie voor het (kind)hartcentrum binnen het UMCG.

Sfeerimpressie

De nieuwjaarsreceptie vond plaats in de theaterfoyer, meer informatie over onze theaterfoyer vind je via onderstaande button. Het diner vond plaats in de Theaterzaal. Bekijk hieronder de aftermovie en de foto's. 

Theaterfoyer

Aftermovie

Meer weten over de mogelijkheden in Martiniplaza?

Wij helpen graag! Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak en ervaar zelf de vele mogelijkheden van onze congreslocatie Martiniplaza Groningen. 

Meer weten over de mogelijkheden in Martiniplaza?
Meer weten over de mogelijkheden in Martiniplaza?

Contactformulier