Theaterseizoen 24|25 verkoop gestart!

Theaterseizoen 24|25 verkoop gestart!

Het nieuwe theaterseizoen van Martiniplaza is in verkoop!

30 mei 2024 - Het nieuwe theaterprogramma van Martiniplaza is vandaag bekendgemaakt en de kaartverkoop is ook gelijk gestart! Dit jaar hebben we wederom een prachtig programma samengesteld dat garant staat voor onvergetelijke avonden vol entertainment en cultuur. Onze gastvrije sfeer en medewerkers zorgen ervoor dat elke voorstelling een bijzondere ervaring wordt. Bovendien is Martiniplaza gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, en bieden we ruime parkeermogelijkheden.

Digitale theatergids

Ontdek het nieuwe theaterprogramma

Het gevarieerde theaterprogramma van Martiniplaza biedt voor ieder wat wils. Van musicals en dans, tot cabaret en muziek. Met voorstellingen van o.a. Hans Klok, Flemming, K3, Holiday on Ice, Jim en Bettina, Live on our Planet in Concert, Emma Heesters, de BeeGees en prachtige musicals zoals Sister Act, Jesus Christ Superstar, De Hospita, Malle Babbe - Rob de Nijs musical, SIX en Shrek!

Agenda

Tip: Bezoek een musical met zakelijke relaties, personeel of collega's! 

Naast een gevarieerd aanbod aan voorstellingen bieden wij ook uitgebreide zakelijke arrangementen aan. Een gezamenlijke avond uit kan wonderen doen voor teambuilding en relaties. Wij zorgen voor alles, van ontvangst tot diner en van pauzearrangement tot borrel na afloop. Onze arrangementen worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Onze tips

Meer weten over Martiniplaza?

We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en ervaar zelf de veelzijdigheid van onze evenementenlocatie. 

Meer weten over Martiniplaza?
Meer weten over Martiniplaza?