Menukaart | Lente (maart/april/mei)

Voorgerechten

  • Salade niçoise
    tonijn | ansjovis | haricot verts | aardappel | rode ui | olijf | gekookt ei | tomaat 
  • Gerookte ribeye
    ribeye | aardappelsalade | harissa-mayonaise
  • Quinoa salade (V)
    quinoa | gemarineerde wortel | mesclun sla | zonnebloempit | feta

Bestel ook ons broodplankje met diverse dips. 

  • Broodplankje
    broodplankje met o.a. roomboter | zeezout | smeersel
Voorgerechten
Voorgerechten

Hoofdgerechten

  • Asperges van Meinardi met boerenham
    peterseliekriel | scharreleitje | boterjus 
  • Asperges van Meinardi met gerookte zalm 
    peterseliekriel | hollandaise saus 
  • Vis van de afslag
    kabeljauw | zeekraal | saus van Groninger mosterd
  • Ossobucco
    kalfsschenkel | tagliatelle | tomatensaus | trostomaat 
  • Caponata (V)
    aubergine | halloumi |olijf | tomaat | focaccia
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten

Nagerechten

  • Aardbeien Romanoff
    aardbeien van Meinardi room | wodka
    peper | vanille-ijs 
  • Rabarber clafoutis
    aardbeienijs / vanillesaus 
  • Kokosparfait
    kokos / mangocompote / rode peper / witte chocolade 
  • Créme brûlée
    rietsuiker / vanille / mint
Nagerechten
Nagerechten

Reserveren

Een driegangenkeuzemenu* kost 32,50.
Per gang kies je één gerecht uit om zo je eigen driegangenmenu samen te stellen. Heb je lichte trek? Bestel dan gerust alleen een hoofdgerecht* uit het keuzemenu voor 22,50. Reserveren kan tijdens het bestellen van tickets of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur).
* Exclusief dranken