Menukaart | Lente (maart/april/mei)
Voorgerechten
- Salade niçoise
tonijn | ansjovis | haricot verts | aardappel | rode ui | olijf | gekookt ei | tomaat - Gerookte ribeye
ribeye | aardappelsalade | harissa-mayonaise - Quinoa salade (V)
quinoa | gemarineerde wortel | mesclun sla | zonnebloempit | feta
Bestel ook ons broodplankje met diverse dips.
- Broodplankje
broodplankje met o.a. roomboter | zeezout | smeersel


Hoofdgerechten
- Asperges van Meinardi met boerenham
peterseliekriel | scharreleitje | boterjus - Asperges van Meinardi met gerookte zalm
peterseliekriel | hollandaise saus - Vis van de afslag
kabeljauw | zeekraal | saus van Groninger mosterd - Ossobucco
kalfsschenkel | tagliatelle | tomatensaus | trostomaat - Caponata (V)
aubergine | halloumi |olijf | tomaat | focaccia


Nagerechten
- Aardbeien Romanoff
aardbeien van Meinardi room | wodka
peper | vanille-ijs - Rabarber clafoutis
aardbeienijs / vanillesaus - Kokosparfait
kokos / mangocompote / rode peper / witte chocolade - Créme brûlée
rietsuiker / vanille / mint


Reserveren
Een driegangenkeuzemenu* kost 32,50.
Per gang kies je één gerecht uit om zo je eigen driegangenmenu samen te stellen. Heb je lichte trek? Bestel dan gerust alleen een hoofdgerecht* uit het keuzemenu voor 22,50. Reserveren kan tijdens het bestellen van tickets of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur).
* Exclusief dranken