Menukaart

september/oktober/november 
 

Wij presenteren in het najaar een dinerbuffet, bestaande uit: 
 

Koude gerechten 

  • Broodplank | boerengranenbol / boerenboter van ‘De Zuivelmand’ uit Blijham / aioli van ‘De Vampier’ uit Groningen / kruidenboter/ eullie uut Grunn (V)
  • Geitenkaassalade | geitenkaas van De Meibloem /  groene asperges / kruidensla / honing van ‘boerderijwinkel Eikemaheert’ / walnoten / Abrahams mosterddressing (V)
  • Rundercarpaccio | gronings weiderund / truffelmayo / eullie uut Grunn / zongedroogde tomaatjes / kaasschilfers van boerenkaas uit Blijham
  • Gemarineerde zalm | venkel / dille / aardappelkaantjes / basilicumolie 

Soep 

  • Groninger mosterdsoep | mosterdsoep met Groninger droge worst, bosui (V)
     

Warme gerechten

  • Groningse groentenstoofschotel | (lokale) biologische groenten / Groninger mosterdzaad / crème fraîche / brood van de waddenmolen (V)
  • Koolvis | koolvis / bierbeslag / tartaarsaus
  • Sukade | weiderund / jus van Groninger koek
  • Polderhoen | hoisinsaus / lente ui / sesamzaad
  • Aardappelgarnituur | groente van het seizoen / rauwkost met topping
     

Dessert

  • Groninger Tiramisu | lange vingers / mascarpone / Hooghoudt koffie & cacao likeur / vanillesaus
  • Panna cotta | lemon curd / roodfruit coulis
  • Chocolademousse | ijs / caramel

Prijs: 34,50 (exclusief dranken)

Kies een datum