Menukaart | Winter
Een driegangenkeuzemenu kost 32,50. Per gang kies je één gerecht uit om zo je eigen driegangenmenu samen te stellen. Een dagschotel kost 22,50. Hierbij kies je een hoofdgerecht van het seizoen. Kinderen tot 12 jaar serveren we een aangepaste portie voor de helft van de prijs. Reserveren kan tijdens het bestellen van tickets of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur).
december/januari/februari
Voorgerechten
- Nagelhout Nagelhout / zuurkoolsalade / spekjesdressing
- Warm gerookte zalm Zalm / linzen / wasabi kroepoek / zoet zuur komkommer / honingdressing
- Salade Bleu d’ Avergne (V) Bleu d’Auvergne / gedroogde tomaat / groene asperge / mesclun sla / balsamicostroop
Meer genieten? Bestel dan ons broodplankje met diverse dips.
Broodplankje Broodplankje met o.a. roomboter / zeezout / smeersel
Hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade
- Runder siepelstoof Groninger weiderund / rode wijn / ui / laurier / aardappelpuree / rode kool
- Vis van de afslag Wisselend visgerecht met bijpassend garnituur
- Groentecurry (V) Vegetarische groente curry / naanbrood / yoghurt
Nagerechten
- Speculaas parfait Speculaas / gekonfijte mandarijn / chocolade karamelsaus
- Verleidingen van chocola Sachertorte / chocolade mousse / chocolade-ijs
- Perencrumble Peer / walnotenijs / bosbessencompote

