Verse en duurzame partner

Verse en duurzame partner

Brasserie Loeks verwelkomt Boer & Chef als verse en duurzame partner

7 mei 2024 - Brasserie Loeks in Martiniplaza bundelt de krachten met Boer & Chef, een lokale partner die staat voor verse en duurzame producten. Dit betekent goed nieuws voor de smaakpapillen én voor het milieu. 

Bij Boer & Chef geloven ze niet alleen in lekker eten, maar ook in waar het vandaan komt en hoe het onze planeet beïnvloedt. Hun motto? Lokale, eerlijke en voedzame gerechten die écht goed smaken. Dat past perfect bij de sfeer van Brasserie Loeks, waar Gronings, samen en vernieuwend hoog in het vaandel staat. 

"Dankzij het partnerschap met Boer & Chef kunnen we onze gasten iets bijzonders bieden," zegt Arjen de Vries, chefkok bij Brasserie Loeks. “Lekker eten dat ook nog eens goed is voor de planeet én voor onze lokale boeren.”

Duurzaamheidsinspanningen 

Deze samenwerking betekent niet alleen lekker eten voor de gasten van Brasserie Loeks, maar draagt ook bij aan de duurzaamheidsinspanningen van Martininiplaza. Met Brasserie Loeks en Boer & Chef aan boord wordt er een nieuwe impuls gegeven aan de groene initiatieven van Martininiplaza. Samen zorgen we voor een culinaire ervaring die niet alleen lekker is, maar ook goed voelt.

Dutch Cuisine Restaurants

Deze samenwerking heeft een specifieke reden. Sinds 2023 is Brasserie Loeks aangesloten bij de Dutch Cuisine restaurants, een initiatief dat zich richt op een eigentijdse interpretatie van de Nederlandse keuken. Dutch Cuisine benadrukt het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten. 

Meer over Dutch Cuisine