Dutch Cuisine

In de keuken van Martiniplaza
Dutch Cuisine

Lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten

In onze Brasserie omarmen we het concept van Dutch Cuisine, waarbij we trots zijn op het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Als onderdeel van Martiniplaza hebben we ons laten inspireren door de vijf principes van Dutch Cuisine, die perfect aansluiten bij onze kernwaarden: vernieuwend, gastvrij, samen en Gronings.

Chef-kok Arjen de Vries staat garant voor gerechten die met passie zijn bereid. Hij weet als geen ander hoe hij de lokale ingrediënten tot culinaire hoogstandjes kan omtoveren, en dat proef je terug in elke hap.

"Natuurlijke smaken, lokale ingrediënten en seizoensgebonden creativiteit vormen de essentie van onze keuken, geïnspireerd door de principes van Dutch Cuisine. Elke bereiding is een ode aan de Groningse grond waarop we staan. Met elke hap wil ik mijn gasten laten proeven van de pure, authentieke smaken van onze regio, geworteld in liefde voor het vak en respect voor onze lokale producenten." - Chef-kok Arjen de Vries 

Meer over Dutch Cuisine

Meer weten over onze keuken of Martiniplaza?

Wij helpen je graag en vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier. 

Meer weten over onze keuken of Martiniplaza?
Meer weten over onze keuken of Martiniplaza?

Contactformulier