Martiniplaza congresvleugel

Martiniplaza congresvleugel
Martiniplaza congresvleugel
Martiniplaza congresvleugel
Martiniplaza congresvleugel

Waarom is Martiniplaza ideaal voor jouw zakelijke bijeenkomst?

3 juni 2024 - Bij het organiseren van een zakelijk evenement is de locatie essentieel voor het succes. Onze congresvleugel biedt een perfecte combinatie van professionaliteit en gemak. Hieronder geven we je een paar redenen waarom Martiniplaza ideaal is voor jouw zakelijke bijeenkomst. 

  • Ruime capaciteit en mogelijkheden: Onze congreszaal (Springerzaal) biedt plaats aan 325 gasten, ideaal voor grotere zakelijke bijeenkomsten. Voor bijeenkomsten met meer dan 325 personen is de Theaterzaal en de aangrenzende Theaterfoyer zeer geschikt. 
  • Multifunctionele foyer: De Springerfoyer (tot 400 personen) en Theaterfoyer zijn perfect voor recepties, pauzes en informele netwerkmomenten. Veelzijdige ruimtes die zich moeiteloos aanpassen aan jouw behoeften.
  • Vergaderzalen: Onze vernieuwde vergaderzalen bieden flexibele mogelijkheden voor breakout-sessies, workshops en kleinere bijeenkomsten. In totaal hebben we 14 vergaderzalen
  • Culinair genieten: Brasserie Loeks is de ideale plek om te ontspannen. Perfect voor een lunch, borrel of diner na een intensieve congresdag.
  • Moderne voorzieningen: Onze ruimtes zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt. Alle zalen zijn voorzien van moderne technische faciliteiten en ondersteuning.
  • Centraal gelegen: Martiniplaza is gemakkelijk bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Martiniplaza beschikt voer een eigen parkeergelegenheid. 
  • Ervaring: Martiniplaza in Groningen is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland en al vijftig jaar een vertrouwde locatie voor congressen. 

Excellent Meeting Place

Martiniplaza heeft het kwaliteitslabel YOIN Excellent Meeting Place. Dit is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties. Daarnaast is Martiniplaza enkele jaren op rij uitgeroepen tot beste congreslocatie van Noord-Nederland! 

Groningse gastvrijheid! 

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij hanteren de principes van Dutch Cuisine, wat betekent dat we werken met seizoensgebonden, lokale ingrediënten. Dit zorgt niet alleen voor verse en smaakvolle gerechten, maar ondersteunt ook de lokale boeren en producenten. Bij ons proef je Groningse gastvrijheid! 

Meer weten over Martiniplaza?

We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en ervaar zelf de veelzijdigheid van onze evenementenlocatie. 

Meer weten over Martiniplaza?
Meer weten over Martiniplaza?