WIN EEN ONMOGELIJKE DROOM MET MARTINIPLAZA!

WIN EEN ONMOGELIJKE DROOM MET MARTINIPLAZA!

‘Toe droom, een onmogelijke droom’ zo klinken de eerste woorden van de nieuwe solosingle van Huub van der Lubbe sinds het einde van De Dijk! Het lied staat centraal in de musical De man van La Mancha, waarin de zanger de hoofdrol speelt. Een onmogelijke droom, die heeft toch iedereen?

De musical, gebaseerd op het wereldberoemde boek van Miquel de Cervantes, vertelt het inspirerende verhaal over de wonderlijke wereld van de idealist Don Quichot; een dromer die in zijn fantasieën verstrikt raakt en de werkelijkheid uit het oog verliest. Het verhaal is een klassiek verhaal over de kracht van verbeelding en de moed om te dromen. ‘Ben je gek als je het leven niet alleen wil zien zoals het is, maar ook zoals het zou kunnen zijn?’

In de geest van de inspirerende musical en single van Huub van der Lubbe wil Martiniplaza een unieke kans bieden om een onmogelijke droom werkelijkheid te laten worden! Heb jij altijd al gedroomd van iets buitengewoons? Of ken je iemand die wel een dosis magie kan gebruiken? Dit is jouw moment om deel te nemen aan onze exclusieve winactie.

Hoe kun je meedoen?

  • Stuur je eigen droom óf de droom van iemand anders in via een e-mail naar marketing@martiniplaza.nl met als onderwerp "Onmogelijke Droom Actie".

Wat kun je winnen?

  • De hoofdprijswinnaar krijgt zijn of haar onmogelijke droom daadwerkelijk vervuld, met behulp van Martiniplaza!
  • De tweede en derde plaats winnen exclusieve VIP-arrangementen voor de musical “De man van La Mancha”!

Hoe werkt het verder?

  • Inzenden kan tot zondag 11 februari.
  • Uit de inzendingen kiest Martiniplaza de meest originele, leukste en/of grappigste dromen.
  • Tussen 12 en 18 februari kan het publiek stemmen op hun favoriete droom via onze sociale mediakanalen (Facebook en Instagram). De stemmen van beide kanalen worden bij elkaar opgeteld. 
  • De winnaar wordt op dinsdag 20 februari bekendgemaakt op onze website en social media.

Deel jouw droom, inspireer anderen en maak kans op een onvergetelijke ervaring! ‘Ben je gek als je het leven niet alleen wil zien zoals het is, maar ook zoals het zou kunnen zijn?’.

Disclaimer: Door deel te nemen aan deze actie stem je in met de algemene voorwaarden. Martiniplaza behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden op elk moment te wijzigen. Dromen worden vervuld tot een maximum bedrag van € 500,-. 

Huub van der Lubbe speelt de hoofdrol in de musical De man van La Mancha. De musical, gebaseerd op het wereldberoemde boek van Miquel de Cervantes, vertelt het inspirerende verhaal over de wonderlijke wereld van de idealist Don Quichot. Laat je betoveren door de prachtige muziek, de hartstochtelijke melodieën en de meeslepende nummers.

Meer info & tickets
11737
11737